15 Nisan 2013 Pazartesi

Temmuz Annesiyiz vesselam:)

2011 Temmuzunda Deniz geldi dünyama, bir de Gülay ve kızı Belin, Betüş ve kızı Nil, Esra ve yavruları İlke Sena, Pelin ve oğlusu Merto, Elmas ve kuzuları Deha ve Taha, Seza ve kızı Meyra...Daha sayamayacagım 10larca isim:) İnternet üzerinde aynı zaman aralığında farklı yerlerde dogumlarımızı bekleyip de bebişlere neyi nasıl alıcaz nasıl bir oda hazırlıycaz telaşesini hep birlikte yasadık:) İnternette grubumuzu kurduk, sanal ortamdan aile ortamlarımıza taşıdık bu dostlukları:) Bir sürü şey ögrendim Temmuz annelerimizden.

Yemek tarifleri mi pasta börekler mi rengarenk kurabiyeler mi anlatsam:)) Misafir mi gelecek, anında fikirlerini alırım neler ögrenirim neler onlardan.

Bu masanın menüsü neredeyse tamamen onlardan ögrendiklerimden. Canım arkadaslarım, bir araya gelsek kimse duramaz önümüzde ya, mesafeler pek bir uzak malesef:(

Menüde neler mi var;)

Nişastalı Kurabiye
Galeta Unlu Tatlı
Buzluk Böreği
Tuzlu Muffin
Kirpi Çikolata
Havuç Kavurması
Patates Salata

Sabahtan aksama kadar hazırlık yapıp da şöyle sofraya diziyorum da fotoluyorum ya, gözüme nasıl az görünüyor biliyor musunuz? Allahtan gelen aç kalkmıyor ama bu sofrada en cabuk galeta unlu tatlı, buzluk böregi, havuc kavurması ve muffin bitti:) Giderken herkes "bunun tarifini de yazacaktın unuttun" diye sitem ettiler, geciktirdim;) Herkeste aynı şey yenmez ya yahu:) Tarifleri yaptıkça koyarım artık, şimdilik sevgiyle kalın esen kalın:P

6 yorum:

  1. sen boyle güzel şeyler yapıp bana gösterirsen , misafirim olduğunda ben strese girerim ki!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşimtaşıcımm:) senin elinden çıkanların yanında benimkiler hiç kalır canım benim, teşekkürler:)

      Sil
    2. haha sen beni esra sandın dimi? :)

      Sil
  2. deşifte et kendini:)) çini nerden görsem esra sanarım bir tahminim daha var amma kendime sakladım;)

    YanıtlaSil
  3. sakla beni ayşem orda kalayım kimse bulamasın :)

    YanıtlaSil
  4. ulaaaaa blog dili pek bir cicili bicili, zaten zor beceriyorum bozdurcan durusumu iyice:))) tam moda girmiştim, "teşekkür ederim Piyale hanım bilmukabele" falan yazcaktım. gıcık:)))

    YanıtlaSil