Haftasonu kahvaltılarımızdan spesiyalimdir. Spesiyalim idi diyeyim ya da...Çocugumuz oldu olalı uzuuuun kahvaltılar, arkadaslarla toplaşmalar askıda:) Bu hafta sonu kıyak gectim aileme, kendi yaptıgım ekmeklerden bayatlayanları değerlendirdim, kıyamıyorum tabi teyzemin tavuklarına göndermeye:)
Malzemeler:
2 adet domates
4 adet sivri biber
2 diş sarımsak
1/4 kangal sucuk
1 su bardağı rende kaşar
1 tatlı kasıgı zeytin yagı
Tuz (peyniriniz tuzlu ise hiç koymasanız da olur)
bir tutam ezilmiş kuru reyhan (kesinlikle cok yakısıyor, tavsiyemdir şiddetle;))
3-4 dilimlenmiş mantar (ben genelde eklemiyorum, çünkü malzemeler tam pişti derken mantar suyunu bırakıyor ve ekmegi hamurlastırıyor)
İç malzemeye yetecek kadar ince dilimlenmiş ekmek
Hazırlanışı:
Tüm malzemeleri ince ince kıyıp bir kasede karıstırın ve ekmek dilimlerinin üzerlerine 1 çorba kaşıgı kadar yerleştirin. 200 derece kırında kaşarlar eriyip kızarana kadar pişirin.
Afiyet olsun:)
Çok iyi fikir,birde ben deneyeyim :)
YanıtlaSildenemelisin mutlaka evet, yesin delikanlılar:)
YanıtlaSil