12 Nisan 2013 Cuma

Bir Misafir Ağırlama Öncesi Foto Ritüeli;)

şimdi bu sofra fena görünmüyor değil mi? çok zormuş gibi elceğizlerimle yıkadıgım marullarımı da dikmişim sofranın göbeğine:) habire yazıyorum da yine diyim blog olayından hiç anlamıyorum şu an:S aslında tek tek fotolayıp altlarına tarif girmem lazımdı ama fotoğraf çekmek de işkence, çünkü onu da beceremiyorum:)

eeeaaah ne işimiz var o zaman senin blogta derseniz de canınız sağolsun demem, içten içe kızar kinlenirim:P şimdiden beceremediklerimi söyleyim madem,sade-şehriyeli pirinç pilavı yapamam, olmuyor yani, ne kadar denesem de ı ıh, tutmuyor, anlıycanız pirinç pilavını güzel yapan her yemegi güzel yapar tezini çürüttüm ya da sizi yiyorum burda yemeklerim güzel olur diye;) ha domatesli, etli pilavlarım güzel oluyor ama kaşıktan tane tane dökülen sade pilav işi annemde bizim:)) un kurabiyesini de yapamıyorum, bir de toz almaktan nefret ederim, orası sizi bağlamaz tabi:))

menüme geçeyim ben artık;

Bayatlamayan Poğaça ( benimkiler bayatladı:D)
Mahlepli Tuzlu Kurabiye (yeme de yanında yat, pastanelerdeki gibi)
Kereviz Salatası (ben kerevizi çiğ sevmem ama evdekiler ve misafirler bayılıyor)
Mercimekli Köfte (ne kadar baharat o kadar lezzet misali)
Limonlu Revani (bu cidden güzel olmuştu)
Tahinli Kurabiye (Zeynep Yengemin müthiş tarifi)
Un Kurabiyesi (her fırını yakmamda son olarak bunu yapıyorum, belki tutar umuduyla, bu da olmadı:S)



2 yorum:

  1. bayatlamayan poğça nedense bende de taşlaşmış poğça oldu ayşe :)

    YanıtlaSil
  2. yok yaaa hakkını yemeyim şimdi yaptıklarımın, ilk gün güzel oldu ama ertesi gün bayatladı:) sen becerememişsin:))) zaten elinden bişey gelmez:))))

    YanıtlaSil